Leor

Nuorehko ja vakavamielinen haltiasoturi

Description:

Léor on nuorehko haltia joka oli ennen kuuluisan soturin oppipoika. Soturilla oli kaksi oppipoikaa joista toinen oli häntä vanhempi ,mutta lahjakas Léor otti pian etumatkan kiinni. Ei mennyt kauaa ennen kuin Léor oli nopeampi, taitavampi ja vahvempi kuin kilpailijansa. Mentori ruokki oppilaidensa välistä kilpailua koska koki sen puskevan molempia eteenpäin. Kerta toisensa jälkeen Léor jätti toisen oppilaan varjoonsa ja ylpeys alkoi asettua nuoreen haltiaan. Kilpailu muuttui nöyryyttämiseksi.

Tätä jatkui aikansa ja matkalla Léor rakastui. Hän meni nuorena naimisiin. Kumppani tuli pian raskaaksi. Kuitenki eräänä päivänä Léorin vaimo löydettiin murhattuna kotoaan ja toinen oppilas oli kadonnut. Siitä lähtien Léor on kulkenut pitkin Keski-Maata etsien häntä. Vinkit ovat vieneet hänet lopulta Arthedainiin.
Ylpeä ja vakava Léor keskittyy missioonsa pakonomaisesti. Kuitenkin etsinnän pitkittyessä asenteet muita kansoja kohtaan ovat alkaneet pehmentyä.

Léor on pitkä, tummasilmäinen ja tummahiuksinen haltija erinomaisessa fyysisessä kunnossa. Yleensä hän on vakavailmeinen ja kertoo itsestään harvoin. Hän on pukeutunut raskaaseen nahkapanssariin ja kantaa aina mukanaan miekkaa sekä jousta. Muutoin hän on pukeutunut yllättävän käytännönläheisesti, mutta pitää edelleen kihlasormustaan joka on todella näyttävä ja kaunis.

Bio:

Leor

Angmarin Varjo tuomas_kortelainen_9